De Deukendokter

Lijmtechniek

Wanneer er vanaf de binnenzijde niet bij te komen is wordt er van de lijmtechniek gebruik gemaakt, de deuken worden er dan vanaf de buitenzijde doormiddel van lijm en doppen uitgehaald. Het eindresultaat word altijd weer gecheckt met de lamp.

Hagelschade

De hageldeuken worden met verschillende soorten gereedschap door middel van een speciale techniek  van binnenuit uitgewreven.

Bumper

Lakschade ter grote van ongeveer een a4 formaat kunnen wij met de techniek spotrepair voor u herstellen.

Hagelschade

U bent bij ons aan het juiste adres om uw hagelschade te laten repareren. Wij hebben inmiddels ruim twintig jaar ervaring in het herstellen van hagelschades zowel in het binnen- als buitenland.

Lijmtechniek

Het voordeel van uitdeuken zonder spuiten is dat de originele lak behouden blijft en dit is gunstig voor het milieu, en tevens gunstig voor de restwaarde van uw auto.

Storm1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam fermentum non sapien at auctor. Vivamus a dapibus purus, eu bibendum libero. Praesent turpis nisi integer ac nunc eu lorem sollicitudin auctor. Aenean suscipit congue nunc 

Parkeerdeuk

Bij het uitdeuken zonder spuiten kunnen deuken zonder lakschade verwijderd worden door middel van een speciale techniek, een goede en goedkope manier om kleine deukjes ter grootte van een twee euro muntstuk te laten verwijderen. De voorwaarde voor dit soort schade is dat lak nog intact is. U moet hierbij denken aan kleine parkeerdeuken ter grootte van een twee euro muntstuk.