De Deukendokter

Uitdeuken zonder spuiten (UZS/Restylen)

Bij het uitdeuken zonder spuiten kunnen deuken zonder lakschade verwijderd worden door middel van een speciale techniek, een goede en goedkope manier om kleine deukjes ter grootte van een twee euro muntstuk te laten verwijderen. De voorwaarde voor dit soort schade is dat de lak nog intact is.

U moet hierbij denken aan kleine parkeerdeuken ter grootte van een twee euro muntstuk.

Bij deze techniek wordt de deuk als eerste bekeken met hiervoor bestemde lampen, vervolgens word de deuk met gebruik van speciaal gereedschap er vanaf de binnenzijde uitgedrukt of uitgewreven. Wanneer er vanaf de binnenzijde niet bij te komen is wordt er van de lijmtechniek gebruik gemaakt, de deuken worden er dan vanaf de buitenzijde doormiddel van lijm en doppen uitgehaald. Het eindresultaat word altijd weer gecheckt met de lamp.

 

Het voordeel van uitdeuken zonder spuiten is dat de originele lak behouden blijft en dit is gunstig voor het milieu, en tevens gunstig voor de restwaarde van uw auto. Ook een voordeel  is dat de auto niet voor een langere tijd naar een schadeherstelbedrijf hoeft, want in de meeste gevallen is het dezelfde dag gerepareerd. Het uitdeuken zonder spuiten is  goedkoper dan spuiten en plamuren.

 

In enkele gevallen worden sommige deuken voorgedrukt (push to paint). Dit houd in dat de deuk, voor de techniek uitdeuken zonder spuiten te groot of te diep is. Bij deze gevallen word de grote deuk er zo goed mogelijk uit gehaald, zodat de auto vervolgens (eventueel) geplamuurd en vervolgens gespoten kan worden. Dit voordrukken word gedaan omdat er op deze manier  geen of zo weinig mogelijk plamuur in de reparatie verwerkt hoeft te worden. In deze gevallen word de auto altijd gespoten. Deze reparatie word voor zowel parkeerdeuken als hagelschades toegepast.

KLIK HIER
VOOR CONTACT

Uitdeuken zonder spuiten (UZS/Restylen)


voor
na

Wanneer er vanaf de binnenzijde niet bij te komen is wordt er van de lijmtechniek gebruik gemaakt, de deuken worden er dan vanaf de buitenzijde doormiddel van lijm en doppen uitgehaald. Het eindresultaat word altijd weer gecheckt met de lamp.

voor
na

Het voordeel van uitdeuken zonder spuiten is dat de originele lak behouden blijft en dit is gunstig voor het milieu, en tevens gunstig voor de restwaarde van uw auto.